SIRIO 3A AT

1

SIRIO 3A AT este un centru de prelucrare cu comanda numerica, flexibil care poate indeplini cerintele pietei cu trenduri volatile.
In acest scop Greda s-a concentrat in special pe SIRIO la: structure rigide si ranforsate, componente selectionate, inspectii de calitate severe. Aceste centre de prelucrare cu comanda numerica au fost concepute pentru a dura extrem de mult, chiar si pentru o prelucrare intense si si de durata fara a sacrifica conditiile de calitate.
Cu gama SIRIO, Greda nu tinteste oferirea de solutii standard si gata de vanzare ci propune modele, configuratii si echipament in vederea inlesnirii clientilor de a concepe propria masina in functie de propriile necesitati. Versiunea SIRIO 3A AT dispune de un arbore electric n. 1 11 Kw cu o turatie maxima de – 18.000 rot/min – n. 1 magazie de scule revolver cu 12-pozitii si unitate de gaurire  n. 1 cu 18 arbori.
La cerere, SIRIO poate fi echipat cu o a patra axa inclinabila pentru a permite inclinarea arborelui electric intre +/- 110° (SIRIO 4A) sau cu o axa “C” pentru rotirea de agregate speciale pana la 360°.
In particular, SIRIO 3A AT dispune de bancuri ajustabile  complete cu ventuze.
Sirio poate fi echipat cu unitati de gaurire multiax, sisteme de incarcare descarcare, exhaustare si sisteme de indepartarea rumegusului.
Centrele de prelucrare cu comanda numerica SIRIO 3A sant in acord cu normativele de siguranta si de mediu.

Domenii de utilizare:

  • Mobilier(usi si ferestre, bucatarii, scari)
  • Industria articolelor sportive
  • Publicitate

1 d_1 d_2 d_3 d_4 d_5 d_6